Quanta LB6M dead console until reboot

Discussion in 'Networking' started by aaronhun22, Nov 20, 2018.

  1. aaronhun22

    aaronhun22 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    So I've been running this Quanta LB6M I got on eBay for the last 2 years with no problems except when I want to plug another device into the switch. Unless the ports are in use they won't work until I reboot the switch. It has zero configurations. I literally turned it on to make sure it was factory defaults and then just plugged it in. Has anyone else come across this?
     
    #1
  2. fohdeesha

    fohdeesha Kaini Industries

    Joined:
    Nov 20, 2016
    Messages:
    1,351
    Likes Received:
    1,088
  3. aaronhun22

    aaronhun22 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I haven't gone through that yet. I'm ok with the default fastpath unless it's the problem.
     
    #3
  4. fohdeesha

    fohdeesha Kaini Industries

    Joined:
    Nov 20, 2016
    Messages:
    1,351
    Likes Received:
    1,088
    worth a try, you could have some weird fastpath build that has thw issue. since they were all custom, who knows. I've lost count of how many weird fastpath builds I've come across
     
    #4
  5. aaronhun22

    aaronhun22 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Ok, then I will try it out.
     
    #5
Similar Threads: Quanta LB6M
Forum Title Date
Networking Quanta lb6m How To Stack? Wednesday at 6:26 AM
Networking Turbocharged quanta lb6m 10GB issue Nov 5, 2019
Networking SFP+ 10gbase-T on turbocharged quanta lb6m Nov 3, 2019
Networking Quanta LB6M / TurboIron 24x slow transfers Apr 4, 2019
Networking 2 x interconnected Quanta LB6M won't forward tagged VLAN traffic over LAG Mar 11, 2019

Share This Page